Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

BİSON EPOXY REPAİR AQUA TAMİR MACUNU 56gr

(0) Yorum - 0 Puan
Marka
Stok Kodu
BSN-AQ56
Fiyat
5,93 EUR + KDV
248,68 TL
Fiyatlara KDV dahildir.
*82,89 TL den başlayan taksitlerle!!
 
BİSON EPOXY REPAİR AQUA
  • Özellikle ıslak yüzeyler için geliştirilmiştir. Nemli, ılsak alanlarda, hatta su altında (tuzlu su dahil) kalıcı ve dayanıklı tamirler için yüksek kaliteli, iki bileşenli epoksi dolgu macunu. 
  •  Kullanım Alanları: Delik ve sızıntıları, cam, seramik, plastik, fiberglas vb. malzemeleri tamir eder. Örneğin tekne güverteleri ve bağlantı, bağlantı parçelerı, borular, sızıntı yapan contalar, radyatörler, yakıt ve su tankları, giderler, klozetler, küvetler, havuzlar, pencereler gibi. Su altında acil onarımlar için idealdir. Su altında kullanırken sadece yüzeyler için uygundur. Sertleştiğinde delinebilir, kesilebilir, zımparalanabilir, taşlanabilir, eğelenebilir, vidalanabilir ve boyanabilir. Deformasyon, paslanma, çekme olmaz, kimyasallara dayanıklıdır. Isıya (120 derece), vibrasyon ve şoka dayanıklıdır. 
  •  Uygulama: Yüzeyler temiz, yağdan arındırılmışve zımparalanmış olmalıdır. Gereken miktarda kesin ve tek renk olana kadar yoğurun. Yüzeye hafifçe bastırın ve sertleşme hissedilir hale gelene kadar baskıyı devam ettirin. Sonra 7-10 dakika içersinde şekillendirin. 20 C dercede 60 dakika içersinde çelik sertliğine ulaşır. 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
BİSON EPOXY REPAİR AQUA TAMİR MACUNU 56gr BİSON EPOXY REPAİR AQUA TAMİR MACUNU 56gr, BİSON YAPIŞTIRICI ÜRNLERİ gozdenalbur.com'da, BSN-AQ56
BİSON EPOXY REPAİR AQUA TAMİR MACUNU 56gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.