Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

PİNOSAN 0.75 LT PARKE VERNİĞİ PARLAK

(0) Yorum - 0 Puan
Marka
DYO
Stok Kodu
DYO427/1
Fiyat
192,63 TL + KDV
231,16 TL
Fiyatlara KDV dahildir.
*77,05 TL den başlayan taksitlerle!!

Tanım: Üretan alkid esaslı,tek bileşikli, kolay tatbik edilebilen bir parke verniğidir.

Özellikleri: Parlaklığı, çizilmeye karşı dayanıklılığı ve elastikiyeti üstün özellikleridir. Uygulandığı yüzeylerdebir film tabakası meydana getirerek, üzerine tatbik edildiği parke, karo ve mozaikleri yağ, çay, kahve ve meşrubat gibi maddelere karşı korur.

Uygulama Alanı: Parke, karo ve mozaiklerin kimyasal ve fiziksel etkenlerden korunması amacı ile kullanılır.

Uygulama Şekli: Verniklenecek yüzeyler, iyi netice alınabilmesi için temiz ve kuru olmalıdır. Vernikli veya mum (wax) cilalı parkeler, muhakkak sistre ile cilalanarak parlatılmış karo ve mozaik yüzeyler ise mum (wax) tabakasından tamamen temizlenerek verniklenmelidir. Parke bozuklukları ve aralıkları gereğinde talaş-vernik karışımı ile yapılacak macunla doldurulur. Kuruduktan 24-48 saat sonra fazlalıklar zımpara ile temizlenir. Fırça ile tatbik viskozitesinde hazırlanmış olan vernik, yüzeyin durumuna bağlı olarak katlar arasında 5-6 saat beklenerek, 2-3 kat tatbik edilir. İlk kat verniğin yüzeye iyi nüfuzunu temin etmek için 1 lt. Cam Cila 100-150 ml. Dyo Sentetik Tiner (811-0268) ile inceltilmelidir. Cam Cila Tek Bileşikli ile verniklenmiş yüzeyler kirlendiğinde sabunlu veya deterjanlı su ile rahatlıkla temizlenir.

Kuruma Süresi (25 °C): 2-3 saatte toz tutmaz hale gelir. 24 saat sonra üzerinde yürünecek sertliğe erişir. 3-4 günde kimyasal ve fiziksel dayanıklılığını kazanır.

Verniklenebilen Alan: Tek katta yüzeye bağlı olarak 1 lt ile 17-18 m² ,1kg ile 19-20 m² alan verniklenir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
PİNOSAN 0.75 LT PARKE VERNİĞİ PARLAK PİNOSAN 0.75 LT PARKE VERNİĞİ PARLAK, , DYO427/1
PİNOSAN 0.75 LT PARKE VERNİĞİ PARLAK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.