Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

SOUDAL TABANCALI POLİÜRETAN KÖPÜK 750 ml.

(0) Yorum - 0 Puan
Marka
Stok Kodu
SDL123152
Fiyat
4,78 EUR + KDV
%20
159,57 TL
199,47 TL
Fiyatlara KDV dahildir.
*53,19 TL den başlayan taksitlerle!!
 
  • Özel köpük tabancası ile kullanılır

 

  • UYGULAMA ALANLARI
         Kapı ve pencere kasalarının duvara sabitlenmesinde ve buralardaki boşlukların doldurulmasında, sıcak-soğuk su borularının kaplanarak yalıtımında, banyo küvetlerinin zemine oturtulmasında ve akla gelebilecek her türlü derz ve dilitasyon fugalarında kullanılabilen, çok amaçlı universal bir malzemedir. Malzeme yapıştırma, dolgu ve yalıtım amaçlarıyla kullanılabilir. Polietilen, poliproplen, silikon ve teflon dışında tüm yapı elemanlarında yapışma sağlar.

  • TEKNİK ÖZELLİKLER
       Çalışma Isısı   
             :Ortam sıcaklığı 5°C'den aşağı olmamalıdır. Köpük 5°C'nin altında sertleşmez. En uygun çalışma ısısı 15°C ile 25°C arasındadır.
       Köpüğün Büyümesi : Yaklaşık %100 ile %200
       Kuruma müddeti      : Yüksek oranlı ve 20°C'de yaklaşık 1 cm/saat. Düşük nem oranı ve 20°C'de yaklaşık 0,5cm/saat, yüksek nem oranı ve 5°C'de yaklaşık 0,5 cm/saat. Açık yüzey 10 ile 20 dakika sonra yapışkanlık özelliğini kaybeder.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
SOUDAL TABANCALI POLİÜRETAN KÖPÜK 750 ml. SOUDAL TABANCALI POLİÜRETAN KÖPÜK 750 ml., kapı ve pencere kasalarının duvara sabitlenmesinde ve buralardaki boşlukların doldurulmasında, sıcak-soğuk su borularının kaplanarak yalıtımında, banyo küvetlerinin zemine oturtulmasında ve akla gelebilecek her türlü derz ve dilitasyon fugalarında kullanılabilen, çok amaçlı universal bir malzemedir. Malzeme yapıştırma, dolgu ve yalıtım amaçlarıyla kullanılabilir. Polietilen, poliproplen, silikon ve teflon dışında tüm yapı elemanlarında yapışma sağlar., SDL123152
SOUDAL TABANCALI POLİÜRETAN KÖPÜK 750 ml.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.